Menu
tentenverhuur voor feesten, evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting

Over Kontent Structures

Ambitieus, Bedreven, Vernieuwend

4 vrachtwagens bij Kontent StructuresKontent Structures (ks tentenverhuur) is een zeer ervaren, professionele onderneming actief in heel Europa. In aanvulling op tentenverhuur in de breedste zin van het woord hebben onze nationale én internationale activiteiten zich in de loop van de tijd uitgebreid naar de ontwikkeling, innovatie en productie van tentmaterialen en vloeren. Hiernaast richten wij ons op de verkoop en lease van aluhallen en overige (tent) structuren.

Kernwaarden

De stabiele groei van het bedrijf komt met name, doordat we vasthouden aan de kernwaarden en werkwijze die vanaf de start van het bedrijf zijn gehanteerd. Er wordt hard gewerkt, door alle lagen van het bedrijf.

Een hoge werkdruk en gezonde prestatiedrang is een belangrijk onderdeel van de cultuur bij Kontent. Hierdoor kennen we geen traditionele rolverdeling. Iedereen doet waar hij of zij gespecialiseerd in is, en iedereen krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen en te specialiseren.

voorraad tentmateriaal

voorraad tentmateriaal

Dit staat ook in verband met de nadruk op innovaties. Continu wordt er geëvalueerd waar verbeter punten in de processen en materialen te vinden zijn. Van alle medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij iedere dag stil staan bij hun specifieke werkzaamheden en op proactieve wijze zoeken naar mogelijke verbeteringen.

Iedereen binnen het bedrijf draagt ideeën aan en in veel gevallen is er ruimte hiermee aan de slag te gaan. Dit betekend dat er vaak potentiële innovaties worden besproken en er risico’s worden genomen door deze uit te proberen. Logischerwijs niet altijd succesvol, maar van iedere poging worden we beter in wat wij doen.

Geschiedenis

Kontent Structures is in 1998 gestart onder de naam Kontent Tentenverhuur. De nadruk lag in de beginperiode voornamelijk op de verhuur van partytenten en feesttenten in Zuid-Holland.

tentmateriaal in voorraad

tentmateriaal in voorraad

Sinds de start van het bedrijf zijn we ieder jaar sterk blijven groeien. Met de groei door de jaren heen groeide vanzelfsprekend onze voorraad tentmaterialen, vloeren, transportmiddelen en hulpvoertuigen. Ook is het toepassingsbereik van onze alu-tenthallen sterk verbreed en de werkwijze zowel intern als extern verder verfijnd.

Dankzij deze kernwaarden heeft de snelle groei van het bedrijf op een veilige en gestructureerde manier plaatsgevonden. Anno 2013 behoort Kontent tot een van de meest toonaangevende tentenverhuur bedrijven van Nederland. Omdat onze internationale tak steeds belangrijker wordt en onze activiteiten zich blijven verbreden hebben we in 2013 besloten naar buiten te treden als Kontent Structures.

Voorraad Tentenhallen, Tentvloeren en Transport

Kontent Structures Transport

Kontent Structures Transport

Onze verhuurvloot bestaat uit duizenden vierkante meters tenten en vloeren in verschillende uitvoeringen en maten. Om al het transport in eigen beheer te realiseren hebben we een wagenpark met vrachtwagens, servicewagens, verschillende soorten heftrucks en hulpvoertuigen zoals hoogwerkers en palletwagens.

Werkplaats

Een volledig uitgeruste werkplaats vormt een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. De werkplaats is fulltime door meerdere medewerkers bemand voor een breed scala aan staalbewerking, laswerkzaamheden en frees- en bankwerk. Hierdoor zijn we in staat het onderhoud en de reparatie van onze tenten en vloeren in eigen beheer uit te voeren. Ook wordt de werkplaats gebruikt om nieuwe alu-tenthallen en tentvloeren te produceren voor de verkoop.

Schoonmaak en Onderhoud

Kontent beschikt over een zeilenwasmachine

Kontent beschikt over een zeilenwasmachine

Om te allen tijde smetteloze witte tentzeilen en wandpanelen, kraakheldere glaswanden en schone tentvloeren te leveren maken wij gebruik van verschillende machines. Hieronder vallen een high-end zeilenwasmachine, een wasmachine voor de kunststof wandpanelen en een vloeren boenmachine.

Medewerkers, Opleidingen en Certificeringen

Het team van medewerkers bestaat uit ambitieuze en betrokken personen met een Kontent hart. Veruit de meeste leden van het team zijn al jaren in dienst en daarom door de wol geverfd. Mede hierdoor blijft de unieke denk- en werkwijze van Kontent Structures gewaarborgd. Een groot goed.

Als bedrijf leggen we sterk de nadruk op een hoge kwaliteit van de geleverde materialen, gerealiseerde tenthallen en beheer van interne processen. Om de hoge kwaliteit te waarborgen maken we alleen gebruik van gecertificeerde materialen en een bedrijfs- VCA en ISO 9001 certificering die jaarlijks wordt gecontroleerd door een  onafhankelijke organisatie. Ook zijn alle medewerkers individueel in het bezit van een VCA diploma en overige vakopleidingen die van toepassing zijn voor de betreffende functie.

Kontent Structures.
Ambitieus, Bedreven, Vernieuwend.