Menu
tentenverhuur voor feesten, evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting

Template: Homepage

Profiteer nu van onze 15 jaar ervaring in het verhuren van 100% gecertificeerde tenten. U kunt ons 24/7 bereiken om een tentenverhuur offerte aan te vragen. Deze ontvangt u binnen 24 uur inclusief alle kosten. Tent huren zonder verrassingen! Klik hieronder op het soort tent dat aansluit bij uw tentverhuur wensen.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen

3 Bekijk onze tentmaat suggesties aan de rechterkant

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het onze experts:

Vraag het onze experts:

0172 - 611 990
Evenemententent voor evenement X in 2015

Evenemententent voor evenement X in 2015

Feesten en evenementen tentenverhuur

Met een tent weet u zeker dat uw feest of evenement een succes is. Maar waarom zou u voor een tent kiezen? Een tent huren zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van allerlei zaken waar u geen invloed op heeft, zoals het weer.

Stelt u zich voor: u bent maanden bezig geweest met het organiseren van uw evenement. Alles lijkt perfect te verlopen, totdat de weersvoorspellingen een dag van tevoren volledig omslaan. Een feesttent zorgt er dan voor dat uw evenement gewoon doorgaat.

Wilt u een grote tent huren voor duizenden bezoekers? Geen probleem. Wat u ook van plan bent, wij maken de tent voor u op maat. De te huren tenten zijn namelijk beschikbaar in verschillende maten. De tent die u huurt heeft een breedtemaat van 3 tot 40 meter. De zijhoogtes van de verhuur tenten variëren van 2.30 en 3 tot 4 meter. Er is een brede variatie Kontent tenten.

De mogelijke lengtematen zijn beschikbaar in veelvouden van 5 meter. De nokhoogte van een tent variëert tussen de 3 en 11 meter, afhankelijk van de zij- en breedtematen van de tent.

Bij Kontent tentenverhuur doen we aan feesttenten verhuur. Er zijn allerlei soorten Kontent feesttenten. Ga naar Kontent tentverhuur voor festivaltenten verhuur, ijsbaan verhuur, evenementen tenten verhuur en pagodetent verhuur.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

  • 18 Jaar Ervaring
  • 100% Gecertificeerd
  • Inclusief Op- en Afbouw
  • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990