Menu
tentenverhuur voor feesten, evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting

Template: Sample Page

Ambitieus, Bedreven, Vernieuwend

Kontent Structures (ks tentenverhuur) is een zeer ervaren, professionele onderneming actief in heel Europa. In aanvulling op tentenverhuur in de breedste zin van het woord hebben onze nationale én internationale activiteiten zich in de loop van de tijd uitgebreid naar de ontwikkeling, innovatie en productie van tentmaterialen en vloeren. Hiernaast richten wij ons op de verkoop en lease van aluhallen en overige (tent) structuren.

Kernwaarden img-sample-page-1

De stabiele groei van het bedrijf komt met name, doordat we vasthouden aan de kernwaarden en werkwijze die vanaf de start van het bedrijf zijn gehanteerd. Er wordt hard gewerkt, door alle lagen van het bedrijf.

Een hoge werkdruk en gezonde prestatiedrang is een belangrijk onderdeel van de cultuur bij Kontent. Hierdoor kennen we geen traditionele rolverdeling. Iedereen doet waar hij of zij gespecialiseerd in is, en iedereen krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen en te specialiseren.

Dit staat ook in verband met de nadruk op innovaties. Continu wordt er geëvalueerd waar verbeter punten in de processen en materialen te vinden zijn. Van alle medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij iedere dag stil staan bij hun specifieke werkzaamheden en op proactieve wijze zoeken naar mogelijke verbeteringen.

Iedereen binnen het bedrijf draagt ideeën aan en in veel gevallen is er ruimte hiermee aan de slag te gaan. Dit betekend dat er vaak potentiële innovaties worden besproken en er risico’s worden genomen door deze uit te proberen. Logischerwijs niet altijd succesvol, maar van iedere poging worden we beter in wat wij doen.

Geschiedenisimg-sample-page-2

Kontent Structures is in 1998 gestart onder de naam Kontent Tentenverhuur. De nadruk lag in de beginperiode voornamelijk op de verhuur van partytenten en feesttenten in Zuid-Holland. Sinds de start van het bedrijf zijn we ieder jaar sterk blijven groeien. Met de groei door de jaren heen groeide vanzelfsprekend onze voorraad tentmaterialen, vloeren, transportmiddelen en hulpvoertuigen. Ook is het toepassingsbereik van onze alu-tenthallen sterk verbreed en de werkwijze zowel intern als extern verder verfijnd. Dankzij deze kernwaarden heeft de snelle groei van het bedrijf op een veilige en gestructureerde manier plaatsgevonden. Anno 2013 behoort Kontent tot een van de meest toonaangevende tentenverhuur bedrijven van Nederland. Omdat onze internationale tak steeds belangrijker wordt en onze activiteiten zich blijven verbreden hebben we in 2013 besloten naar buiten te treden als Kontent Structures.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het onze experts:

Vraag het onze experts:

0172 - 611 990

Werkplaats

Een volledig uitgeruste werkplaats vormt een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. De werkplaats is fulltime door meerdere medewerkers bemand voor een breed scala aan staalbewerking, laswerkzaamheden en frees- en bankwerk. Hierdoor zijn we in staat het onderhoud en de reparatie van onze tenten en vloeren in eigen beheer uit te voeren. Ook wordt de werkplaats gebruikt om nieuwe alu-tenthallen en tentvloeren te produceren voor de verkoop.

Evenementententen worden voor vele diverse doeleinden gebruikt, omdat de tenthal bijzonder flexibel is in gebruik. De meest voorkomende doeleinden zijn:

 • Congressen
 • Beurzen
 • Showroom
 • Seminars
 • Dance feesten
 • Voorstellingen
 • Concerten
 • Race evenementen
 • Eerste paal slaan
 • Bedrijfsopeningen

Schoonmaak en Onderhoud

Om te allen tijde smetteloze witte tentzeilen en wandpanelen, kraakheldere glaswanden en schone tentvloeren te leveren maken wij gebruik van verschillende machines. Hieronder vallen een high-end zeilenwasmachine, een wasmachine voor de kunststof wandpanelen en een vloeren boenmachine.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990

Veel Gestelde Vragen over Feesten & Evenementen

Voldoet de tent aan alle eisen van gemeente en brandweer?

Ja, al onze tenten zijn van professionele kwaliteit en gecertificeerd.

Zijn deze grote tenten ook op het strand mogelijk?

Zonder twijfel. Wij hebben hiervoor aangepaste transportmiddelen en ruw terrein heftrucks in bezit. Daarmee kunnen we ook op een moeilijke ondergrond zoals het strand grote festivaltenten plaatsen.

De ondergrond op onze locatie loopt erg af. Is dat een probleem?

Nee, wij voorzien de tent van een onderbouw zodat alle hoogteverschillen zijn te overbruggen.

Kan de tent hoger worden geplaatst?

Ja, er kan een onderbouw worden gebouwd zodat de Grote Luxe VIP Tent op de gewenste hoogte komt te staan. Uiteraard zorgen we dan ook voor trappen naar de tent