Menu
tentenverhuur voor feesten, evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting

Tent Huren Rotterdam bij Tentenverhuur Rotterdam

Wilt u een tent huren Rotterdam? Kies dan voor tentenverhuur Rotterdam! Organiseert u een (bedrijfs-)feest, evenement of festival? Of zoekt u een (extra) droge, wind- water- en vorstvrije werkruimte? Dan zit u bij tentverhuur Rotterdam goed!

Wij hebben voor een bedrijfsfeest een feesttent, voor een evenement een evenemententent en voor een festival, jawel…, een festivaltent. U huurt iedere tentsoort gemakkelijk bij tenten verhuur Rotterdam!

Bij ons huurt u voor alle doeleinden een tent. Dit geldt ook voor de bedrijfsmatige doeleinden. Voor de bouw beschikken wij over een specifieke bouwtent, voor werkzaamheden een stormbestendige werktent en voor tijdelijke opslag grote en kleine opslagtenten.

Tentenverhuur Rotterdam verzorgt dus echt tentverhuur voor elke gelegenheid. Wilt u een tent huren in Rotterdam? Voor tent huren Rotterdam zit u bij ons goed!

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 15 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990

Ervaring van Tent verhuur Rotterdam

Doordat we al ruim 15 jaar tenten verhuren in  Rotterdam, beschikken we over veel ervaring met tentverhuur in deze gemeente.

We weten welke vergunningen nodig zijn voor elk feest, evenement, festival of bouwwerkzaamheid. Ook weten we waar we in Rotterdam wel en niet kunnen komen met onze vrachtwagen en heftrucks.

Van vrijwel alle grote terreinen kennen wij de mogelijkheden wat betreft de verankering, doordat wij hier vaker tenten plaatsen. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld razendsnel een tent op het Rotterdamse Doelenplein. Wilt u een tent huren op een toplocatie in Rotterdam? Kies dan voor tentenverhuur Rotterdam!

Onze Tenten Huren in Rotterdam

De tenten die wij verhuren zijn aluhallen ofwel aluminium tenthallen. Wilt u een tent huren? Een aluhal brengt u hele specifieke voordelen.

Laat u inspireren

flexibele maatvoering

Het mooie aan aluhallen is dat u 100% controle heeft over de maatvoering. Vanaf 25 vierkante meter is bij onze tent verhuur alles mogelijk! De breedtematen variëren van 5 tot wel 40 meter!

Bij onze tentverhuur zijn de lengtematen oneindig verlengbaar per 5 meter.  Welke maat u dus ook zoekt, wij realiseren het voor u.

Wilt u een tent huren, maar weet u niet welke tentmaat u nodig heeft? Geen nood! Hiervoor hebben wij een eenvoudige tentmaat berekenmachine ontwikkeld. Aan de hand van het aantal staande en zittende personen rekent u eenvoudig en snel uw tentmaat uit.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het onze experts:

Vraag het onze experts:

0172 - 611 990

Stevige tent huren. Aluhallen zijn de stevigste tenten die u kunt huren! Deze 100% gecertificeerde tenten kunnen windstoten van 100 km/u weerstaan zonder problemen, dankzij de speciale verankering en gestelde systeemvloeren binnenin de tent.

Aansluiting op een bestaand pand is mogelijk bij onze tent verhuur. Wel zo handig als u mensen, machines of goederen wilt verplaatsen.

Flexibel tenten huren. Een tent, ongeacht welke tent of voor welk doeleinde, kan voor een dag, week, maand, jaar of langer worden gehuurd. U bepaalt zelf wanneer u onze tentverhuur nodig heeft.

U stelt het aanzicht samen. Wilt u een mooie tent huren? Dankzij onze grote voorraad tentmaterialen, waaronder gekleurde wanden, transparante zeilen en glazen wandpanelen kunt u zelf bepalen hoe uw tent er van buiten uit komt te zien. Hieronder vindt u een overzicht van alle materialen waar u de tent mee aan kunt kleden.

 • Zijwanden van zeil
 • PVC en glazen wandpanelen
 • Sandwich wandpanelen
 • Replica glazen wandpanelen raamzeilen
 • French windows raamzeilen
 • Transparante dak- en gevelzeilen
 • Vloerframes
 • Cassettevloer
 • Vlondervloer
Zijwanden van zeil. De eenvoudigste oplossing om uw tent geheel afgesloten te krijgen.
PVC en glazen wandpanelen. Deze fladderen niet zoals tentzeil wel kan doen, ze isoleren beter en het straalt meer klasse uit dan een standaard tentdoek.
Sandwich wandpanelen. Tenten uitgerust met sandwich panelen stralen uit permanent te blijven staan. De sandwich panelen hebben een grote isolatie waarde. De buitenkleur van de panelen kan zelf worden bepaald, van binnen zijn de panelen altijd wit.
Replica glazen wandpanelen raamzeilen. Perfect wanneer u naar binnen wilt kunnen blijven kijken. Daarnaast is het extra daglicht vaak prettig. De afwerking blijft er strak uitzien,maar u kunt de zeilen ook open schuiven bij mooi weer.
French windows raamzeilen. French windows zorgen ervoor dat uw bezoekers naar buiten kunnen kijken en geeft de tent een chiquere look en feel.
Transparante dak- en gevelzeilen. Laten uw bezoekers een bijzondere en unieke ervaring meemaken. Tijdens het feest of evenement kunnen ze de gehele tijd naar buiten kijken en genieten van de omgeving.
Vloerframes.Een robuuste, sterke en flexibele ondergrond. Wordt altijd waterpas gesteld. Vloerframes kunnen ook op hoogte worden gesteld. Vloerframes kunnen direct als tentvloer worden gebruikt of u kunt er een andere vloer, zoals tapijt, overheen leggen. Let op! Vloerframes kunnen alleen met een heftruck worden geplaatst.
Cassettevloer. Cassettevloeren zorgen voor een strakke en mooie uitstraling van de gehele tent. De vloerdelen worden 100% waterpas gesteld. Ook zijn de vloerdelen gemakkelijk schoon te maken. Een cassettevloer kan direct worden gebruikt als tentvloer of u kunt er een andere vloer, zoals tapijt, overheen leggen.
Een vlondervloer zorgt voor een authentieke uitstraling. Met een vlondervloer kunt u de grond afdekken als terras- of loopvloer. De vlonder delen worden aan elkaar gekoppeld waardoor een stabiele vloer wordt gecreëerd. Daarnaast zijn vlondervloeren ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 15 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990