Menu
tentenverhuur voor feesten, evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting

Tentenverhuur Woerden – Tentverhuur voor Iedere Gelegenheid

Tentenverhuur Woerden is een professioneel allround tentenverhuurbedrijf actief in omgeving Woerden. Met een centraal magazijn in Bodegraven, een eigen wagenpark met vrachtwagens, voldoende hulpmiddelen en deskundig personeel realiseren wij iedere gewenste oplossing snel met onze tentverhuur.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het onze experts:

Vraag het onze experts:

0172 - 611 990

Laat u inspireren

Tenten Huren voor al uw Ruimtelijke Problemen

De aluhallen die Tentenverhuur Woerden plaatst, worden onder andere gehuurd voor de volgende doeleinden:

 • Jaarlijkse koeienmarkt
 • Woerdense Vakantieweek
 • Bruiloften
 • Bedrijfsfeesten
 • Tentfeesten

Maar u kunt bij ons ook tenten huren als:

 • Doorwerkvoorziening
 • Tijdelijke huisvesting

Voorbeelden hiervan zijn werktenten of bouwtenten tijdens infrastructuur- en bouwprojecten om droog, warm, wind- en vorstvrij te werken. Tent huren als opslag- of productieruimte? Dat is ook mogelijk.

Wat voor tent u ook zoekt, vanaf 100 m2 en 1000 euro voorziet Tentenverhuur Woerden u snel van de juiste oplossing. Wilt u een tent huren, maar heeft u nog vragen of wilt u advies hebben? Neem dan gerust contact met ons tentverhuur bedrijf op. Wij zijn altijd bereikbaar voor advies of om u van een gepaste offerte voor tent verhuur te voorzien.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990

Tentmaten

Wilt u een tent huren die precies de grootte heeft die u uitkiest? De tentmaten van de gehuurde tenten lopen sterk uiteen. Omdat Tentenverhuur Woerden een enorme voorraad tentmaterialen heeft is een oplossing altijd aanwezig. De breedtematen van de tenten variëren van 2.75 tot 30 meter. De lengtematen worden in veelvouden van 5 geplaatst. De zij- en nokhoogte is sterk afhankelijk van de breedtemaat. Feesttenten zijn te huren vanaf 100 m² en 1000 euro.

IJsbaan Verhuur

De tenten en tentvloeren van Tentenverhuur Woerden worden ook gebruikt om ijsbanen te faciliteren. Hierbij kunt u denken aan zowel de ijsbaan in Alphen aan den Rijn als die in Bodegraven. Iedere ijsbaan kan worden geplaatst als een ijsbaanvloer of een overdekte (verwarmde) ijsbaan. Naast de ijsbaan kunnen tenten worden geplaatst waarbinnen bezoekers de schaatsen kunnen wisselen. Daarnaast is er vrijwel altijd een tent aangesloten die dient als koek-en-zopie-verkooppunt. Een rustpunt met hapjes en drankjes vinden zowel ondernemers als bezoekers altijd erg prettig.

Aanvullend op Tent Verhuur

Aanvullend op de tentverhuur voorziet Tentenverhuur Woerden u ook van een tentvloer, bijzondere wandpanelen, dakzeilen en overige aanvullingen.

Wilt u een tent huren met tentvloer? Tentenverhuur Woerden heeft 3 verschillende soorten tentvloeren: vloerframes en cassettevloeren. Naast een nette en strakke afwerking draagt een tentvloer bij aan een mooi aanzicht. Er hoeven namelijk geen scheerlijnen rondom geplaatst te worden doordat de tentvloer direct de verankering is. Bij ons is het mogelijk om de tent 100% vlak te stellen ongeacht de ondergrond. Zelfs een verloop van enkele meters is geen enkel probleem. Dit gebeurt met een speciale onderbouw en een gestelde systeemvloer.

Ook een tent huren waarvan u zelf het uiterlijk bepaalt? Om het aanzicht van de tent te veranderen is het mogelijk om in plaats van  witte zeilen (deels) transparante dak- en wandzeilen te plaatsen. Naast transparante wandzeilen kunnen de wanden ook met kunststof PVC wandpanelen worden opgebouwd. Dit geeft een nettere en exclusievere uitstraling dan de witte wandzeilen.

Tenslotte heeft Tentenverhuur Woerden ook nog diverse aanvullingen op de tent zelf, zoals:

 • Verwarmingsunits
 • Roldeuren
 • Tentverwarming
 • Nooduitgangbordjes
 • Deuren
 • Toiletvoorzieningen
 • Brandblussers

Wilt u een professionele, robuuste en gecertificeerde feest tent huren of gaat u een evenementen tent huren? Wellicht zoekt u nog een betrouwbare partner om een werktent of opslagtent te huren? Dan zit u bij Tentenverhuur Woerden goed! Wilt u nog wat advies hebben met betrekking tot tentverhuur of wilt u direct een offerte aanvragen? Bel ons op 0172 – 611 990.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990