Menu
tentenverhuur voor feesten, evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting

Tentenverhuur Zuid-Holland – Tentverhuur Voor Festiviteiten en als Bedrijfsoplossing

Gebrek aan voldoende ruimte is regelmatig een probleem bij het organiseren van feesten, evenementen en partijen. U wilt uw gasten echter wel een unieke ervaring bezorgen.

Daarnaast hebben ook bedrijven regelmatig behoefte aan extra ruimte voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld wanneer er een tekort aan opslagruimte is, wanneer u tijdelijke huisvesting voor uw medewerkers zoekt of wanneer u uw bedrijfswerkzaamheden wilt uitvoeren op een wind- neerslag- en vorstvrije werkplek.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het onze experts:

Vraag het onze experts:

0172 - 611 990

Laat u inspireren

Een Tent Huren Lost Al Uw Problemen Op!

Tentenverhuur Zuid-Holland verhuurt 100% gecertificeerde tenten en aluhallen waarmee we in uw behoefte aan tijdelijke ruimte voorzien.

Wij zijn actief in de grote steden van Zuid-Holland zoals Rotterdam en Den Haag, maar ook in kleine dorpen verzorgen wij tentverhuur.

Tekort aan opslagruimte? Wij verhuren (geconditioneerde) opslagtenten. Een bouwproject wat niet stil mag komen te staan? Wij verhuren bouwtenten. Een groot bedrijfsevenement? Ontvang uw gasten in een feesttent. Kortom, voor ieder probleem hebben wij een tent te huur!

Wilt u gemakkelijk een tent huren? Of het nu gaat om tentverhuur midden in de stad of op een akker, Tentenverhuur Zuid-Holland regelt het voor u. Wij leveren de gehuurde tent en bouwen deze volledig op- en af. U hoeft zich daarom nergens druk om te maken. Ook de huurperiode van een tent is zeer flexibel. U kunt zelf bepalen wanneer we de tent op- en afbouwen.

Wilt u een tent huren, maar weet u nog niet voor hoe lang precies. Mocht de huurperiode tussentijds korter of langer worden, dan is dat geen enkel probleem. U huurt de tent altijd precies zolang als u hem nodig heeft en betaalt daarom ook altijd precies voor wat u nodig heeft!

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 18 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990

Tentmaten

Gaat u een tent huren en wilt u zelf zeggen hoe groot de tent moet zijn? De tentconstructies van Tentenverhuur Zuid-Holland zijn beschikbaar in vele lengte-, breedte-, hoogte- en nokhoogtematen. Van 8 tot 40 meter breed en met een oneindige lengtemaat zijn we u altijd van dienst. We leveren onze aluhallen altijd als vrije overspanning. Dit betekent dat er geen palen in de tent staan, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Weet u de tentmaat nog niet precies? Daarin bent u niet de enige! Als u de tentmaat niet weet kunt u het beste even met ons bellen op 0172 – 611 990. Dan voorzien we u graag van advies over de tentmaat die u nodig heeft.

Tent Verhuur Maatwerk

Bent u meer op zoek naar een maatwerkoplossing met betrekking tot tent verhuur? Dat is ook geen enkel probleem. Zelfs de meest bijzondere wensen als 2800 m2 grote aluhal op wielen of een ondergrond met een verloop van 2 meter is voor ons geen probleem. Zo hebben we in Alphen aan den Rijn een speciale ijsglijbaan van 2 meter hoog gebouwd naast de gehuurde ijsbaan. Ook bouwen we semipermanente tenten die voor maanden kunnen blijven staan. U huurt een tent van minimaal 100 m² en minimaal 1000 euro.

Aanvulling Op Tentverhuur

Tentvloeren & Extra’s

Een tent huren met tentvloer? Als de ondergrond ongelijk, drassig of om een andere reden onprettig is, leveren wij ook een tentvloer. Met onze oerframes en cassettevloeren is er voor ieder probleem en voor elk budget een oplossing te vinden.

Op hoogte bouwen of een enorm oneffen ondervloer gelijkstellen is met behulp van onze laser apparatuur geen enkel probleem. Ook andere aanvullingen op de tent verzorgen we:

 • Roldeuren
 • Tentverwarming
 • Nooduitgangbordjes
 • Extra deuren
 • Toiletvoorzieningen
 • Brandblussers

Tentmaterialen

Er zijn diverse tentmaterialen waaruit u kunt kiezen wanneer u een tent huurt. Standaard verhuren wij tenten met witte dak- en gevelzeilen. Daarbij kunt u kiezen voor wanden gemaakt van zeil die geheel wit zijn of deels transparant. Er zijn twee soorten transparante zeilen: french windows en glazen wand replica. Wanneer u een nettere en strakkere oplossing zoekt, zijn daar de PVC en/of glazen wandpanelen in combinatie met transparante dak- en gevelzeilen bij uitstek geschikt voor. U vindt het allemaal bij onze tentverhuur.

Wilt u een tent huren, waarbij de temperatuur belangrijk is? Ook voor een tijdelijke ruimte die temperatuurgevoelig is heeft Tentenverhuur Zuid-Holland een oplossing; sandwich wandpanelen gecombineerd met geïsoleerde opgepompte dakzeilen. Op de geïsoleerde oplossingen na, kunnen bij iedere keuze van materiaal 1 of meerdere wanden open blijven. Wat uw wensen ook zijn, Tentenverhuur Zuid-Holland voorziet u erin!

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 18 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990

Waar Tentenverhuur Zuid-Holland Bijzonder Trots Op Is

Tentenverhuur in Alphen aan den Rijn: Winter spektakel
Ieder jaar organiseert de gemeente van Alphen aan den Rijn in samenwerking met het lokale bedrijfsleven een winterspektakel. Tentenverhuur Zuid-Holland is er trots op hier ieder jaar deel van uit te mogen maken door het leveren van de complete ijsbaan.

Tent verhuur in Rotterdam: Unlimited festival
Ieder jaar organiseert Rotterdam namens stichting Be ST een festival voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten jongeren. Tijdens dit feest komen ruim 1000 bezoekers bij elkaar om te genieten van een dag vol feest en muziek plezier. En met de tenthal van Tentenverhuur Zuid-Holland feest en zit iedereen rustig en droog.

Tentverhuur in Boskoop: Starfestival 
Een jaarlijks groot feest in Boskoop met duizenden bezoekers. Een weekend lang is er sport, spel, muziek, eten, drinken en gezelligheid. Tentenverhuur Zuid-Holland verzorgt de aluhallen zodat bezoekers droog en windvrij genieten.

Tentenverhuur in Den Haag: O’Neill Kite World Cup
Om het jaar wordt op het strand in Scheveningen de O’Neill Kit World Cup georganiseerd. De beste vliegeraars van de wereld nemen het tegen elkaar op om de felbegeerde 1e plaats te veroveren. Tentenverhuur Zuid-Holland verzorgt twee grote tenten zodat deelnemers zich voor, tijdens en na het evenement kunnen voorbereiden.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 18 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel met onze experts:

0172 - 611 990

Het betreft een aluhal met PVC wanden en vloer met een capaciteit voor ongeveer 350 – 400 man voor een Bierfest. - Leiden, Zuid-Holland

1 september hebben wij een straatfeest. Voor deze gelegenheid wil ik twee tenten huren; te weten:
1 tent geschikt voor 80 personen (deze avond wordt het diner in de tent geserveerd).
1 tent geschikt voor kinderenactiviteiten 20 kinderen!
Hierbij verzoek ik een prijsopgave te doen voor het huren van deze tenten.

Alvast bedankt,
met vriendelijke groeten - Rotterdam, Zuid-Holland

Ik heb op internet een foto gevonden van een ingerichte feesttent (gezocht in Google op feesttent; 1772 x 1181 · 1013 kB · jpeg·Feesttent – inclusief luxe verlichting en bar) Kunt u mij vertellen of dit mogelijk is in een tent van +/- 5 meter breed en 15 meter lang voor een gezelschap van +/- 60 personen? En wat dan de bijbehorende kosten zullen zijn? - Barendrecht, Zuid-Holland

Graag ergens in de periode juni/juli.
Tent 10 x 15 meter
Vloer optioneel
Vlakke ondergrond.
Graag een voorstel. - Maasdijk, Zuid-Holland

Wij gaan op 23 augustus trouwen en willen het feest geven in een gehuurde tent. In verband met regen zouden we de tent iets eerder willen neerzetten zodat het zeker weten door kan gaan. Ook willen we een vloer in de tent. We denken aan een tent van +/- 125/150 m².
Ik kan nergens op jullie website een prijs vinden en daar ben ik toch wel naar op zoek. We zijn op zoek naar een goedkope/mooie tent.
Ik hoor graag van u. - Nieuwveen, Zuid-Holland

Graag een offerte voor 2 tenten
* 10 x 12 incl. vloer
* 10 x 8 incl. vloer

Wat is de hoogte om binnen te komen? Ze willen een food-verkoop auto ion de tent zetten. Een citroen busje. Kan dat?

Ze willen woensdag bepalen of het doorgaat, kan dat?
We begrijpen dat jullie ook met een planning werken.. dus zeg het maar. - Delft, Zuid-Holland

Plaats voor 130 mensen/ 30 zitplaatsen/ sta-tafels / vloerdelen & tafels en stoelen voor buffet. - Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Graag zou ik informatie willen over de mogelijkheden voor het verhuur van tenten voor een bruiloft.
Wij trouwen in April en ik weet niet wat dan handig is qua temperatuur in de tent.
Ook zouden we wel graag een vloer en in willen.
Ons gasten aantal is minimaal 100 en maximaal 150.
Hoe ziet het kostenplaatje er uit en waar bestaan de kosten uit?
Waar kun je zegmaar op minderen zodat de kosten niet te hoog worden? - Oud-Alblas/Wijngaarden, Zuid-Holland

Een tent van rond de 1000 m² - Oud Beijerland, Zuid-Holland

Ten behoeve van een feest voor 2500 personen inclusief bijbehorende nooddeuren en op- en afbouw. - Oud Beijerland, Zuid-Holland

Wij zijn voor een project op zoek naar een tijdelijke werkruimte van circa 100 m² waarin wij GSM installaties moeten ontmantelen.
Deze installaties hebben een hoogte van circa 2,5 meter en moeten in de tent van een frame af gehesen gaan worden. - Delft, Zuid-Holland

Voor een tuinfeest (bruiloft) beschikken wij al over tenten. Echter, graag zouden wij deze voorzien van een egale mooie houten vloer.
Het betreft 2 tenten:
- 6 x 12 meter: deze tent willen wij sowieso voorzien van houten vloerdelen
- 4 x 14 meter: deze tent zouden wij eventueel ook willen voorzien van houten vloerdelen, afhankelijk van de prijs. - Rijswijk, Zuid-Holland

22 mei hopen mijn vriendin en ik te gaan trouwen, we willen dan graag een tent huren aangezien we het thuis willen vieren er moeten circa 150 man in kunnen. De tap installatie en garderobe hoeft niet in de tent gezien we deze willen plaatsen naast een oude stal die inmiddels feest locatie is. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden/ prijzen. - Leiderdorp, Zuid-Holland

Een partytent voor in de achtertuin (afmeting tent 4×6). - Den Haag, Zuid-Holland

Hierbij een aanvraag voor een tent van afmeting 6x4M / 5x4M. Het is voor een project Shell te Rijswijk. Werkzaamheden in de tent zijn het verlijmen van tegels. De vraag is dan ook of er ventilatie in de tent aanwezig is en verlichting. graag zouden we een prijs willen weten wat het zou kosten voor het huren van een tent.

PS datum tot wanneer we willen huren is nog onduidelijk. - Rijswijk, Zuid-Holland