tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Certificeringen

Als professioneel tentverhuurbedrijf zijn we uiteraard in het bezit van de nodige certificeringen. Daarnaast werken we bij Kontent Structures alleen met veilige en gecertificeerde materialen.

VCA Certificering

VCA is een veelzijdig veiligheidsprogramma voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Het VCA programma zorgt ervoor dat het aantal ongevallen wordt geminimaliseerd, en in het geval van Kontent Structures bevindt de ongevallenstatistiek zich al vele jaren op de nullijn.

Kontent Structures is als bedrijf in bezit van het VCA certificaat. Aanvullend zijn alle medewerkers individueel ook in bezit van een VCA certificering.

Wanneer u kiest voor Kontent Structures, kiest u voor veiligheid. Niet alleen wegens certificeringen, maar bovenal omdat onze medewerkers zich bewust zijn van het behoud van hun gezondheid en die van de omgeving.

ISO 9001 Certificering

ISO 9001 is een kwaliteitsmanagementsysteem dat eisen stelt aan bedrijven via een internationale norm:  Kontent Structures is ISO 9001 gecertificeerd en werkt er structureel aan om het management van onze bedrijfsprocessen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Door middel van structurele audits worden we bij Kontent Structures gecontroleerd op het naleven van de kwaliteitseisen.

Digitaal Veiligheidspaspoort

Het Digitaal Veiligheidspaspoort is een programma van de railbranche om de bewustwording op het gebied van veiligheid te verbeteren. Met het Digitaal Veiligheidspaspoort is ons personeel gekwalificeerd om op of rond het spoor te werken.