tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Tentenverhuur Castricum – Voor Feesten en Evenementen

Bent u op zoek naar een geschikte tent voor een groot festijn of evenement? Dan zit u hier zeker goed! Een opvallend groot aanbod aan tenten gekoppeld aan een ervaren team van vakmannen, zorgt ervoor dat u te allen tijde over de juiste tent beschikt. Van party’s tot evenementen, van op- tot afbouw… al uw vragen omtrent tenten worden beantwoord.

Waarom kiest u voor Kontent?

Wij bereiken alle plaatsen in Nederland. Van Castricum tot Oldenzaal, van Franeker tot Maastricht.Te allen tijde staan wij voor u klaar. Dit verbonden aan een erg ruime ervaring van 20 jaar, maakt ons een goede partner voor alles op het domein van tenten. Expertise, kennis en toewijding, dat zijn onze waarden!

Wanneer u een tent huurt bij Kontent Structures, wordt uw tent netjes afgeleverd op de locatie van uw event. Dit houdt in dat uw tent wordt opgebouwd en na het evenement netjes wordt afgebouwd. We brengen de tent weer terug naar onze vestiging. Op deze manier bent u in staat om zorgeloos te profiteren van uw evenement.

Ervaring lijkt soms een ongrijpbaar begrip, maar bij Kontent Structures krijgt dit een totaal nieuwe lading. Het is zo dat wij al meer dan 20 jaar tenten verhuren. Hierdoor hebben wij al ruim 1.500 mensen geholpen aan de juiste tent. Dit zijn cijfers om trots op te zijn. En dat zijn we dan ook!

Wilt u een tent huren in Castricum? Dan bent u hier op de juiste plek. Bij ons heeft u de ruime keuze uit een groot aantal tenten. Kies een bepaald type tent en maak een keuze voor de juiste afmetingen.

Tent huren in Castricum? Ontdek hier uw 8 voordelen

Kiest u voor Kontent, dan maakt u een keuze voor een betrouwbare partner. U heeft de kans om te genieten van een groot aantal pluspunten. Wij sommen de belangrijkste voordelen voor u op:

 1. Erg functioneel – Onze tenten worden gebruikt voor diverse doeleinden. Een tent huren in Castricum voor speciale werkzaamheden of huisvesting? U zit hier goed.
 2. Vakmanschap & deskundigheid – Al meer dan 20 jaar verzorgen we het volledige proces voor diverse soorten tenten.
 3. Volledige service – Van aanvraag tot afbouw, wij regelen alles voor u!
 4. Certificaten en vaardige werknemers – Een kloppend Kontent hart en jarenlange trouwe dienst is prettig, maar wij doen er alles aan op de hoogte te blijven van de recenste technieken. Wij voorzien u van kwaliteit door het personeel goed op te leiden en te kiezen voor 100% gecertificeerde materialen.
 5. Schoonmaak en onderhoud – Het is onze taak om u te voorzien van een brandschone tent. Wij maken gebruik van verschillende apparaten: onder meer zeilwasmachine en een vloeren boenmachine.
 6. Breed aanbod – Pagodetenten, feesttenten, etage tenten… er is van alles mogelijk.
 7. Uw wens is ons bevel – Tentenverhuur Castricum heeft exact wat u zoekt. Bij ons huurt u aluframe-hallen, waarvan u zelf kiest hoe de tent eruit komt te zien en bovendien het formaat en huurperiode kiest.
 8. Veiligheid – Al onze tenten zijn op de juiste manier verankerd en we werken strikt volgens de veiligheidsvoorschriften.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

De maten van onze tenten

Breedte: deze maten variëren van 2.75 tot 30 meter
Lengte: deze maten zijn beschikbaar in een veelvoud van 5 meter
Zijkant: de zijhoogte is beschikbaar in maten tussen de 2.50 en 4 meter

De nokhoogte van de tent is uiteraard afhankelijk van de door u gekozen breedte en zijhoogte van de tent. Feesttenten zijn te huur vanaf 100 m².

Tentmaat berekenen

Vindt u het lastig om te bepalen welke maat tent u nodig heeft? Geen nood! Voor dit probleem hebben we een zeer handige tool ontwikkeld. Met deze tool kunt u zelf zeer eenvoudig de juiste tentmaat uitrekenen. Het enige wat u hoeft te doen is in onderstaande tool in te vullen hoeveel mensen er aanwezig zijn op uw evenement, en of dit om staande of zittende personen gaat.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen.

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

Wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het aan onze experts:

Vraag het aan onze experts:

Succesvol afgeronde projecten

Iedere week ronden wij een groot aantal succesvolle projecten af. Zo zijn ook de werknemers van ‘Vrienden van de Hoeck’ en ‘Helemaal Top Entertainment’ ontzettend tevreden met de adequate hulp die we bieden. Dit blijkt wel uit onderstaand statement dat zij maakten:

“Al jarenlang werken wij (Vrienden van de Hoeck en Helemaal Top Entertainment) samen met Kontent Structures. Het voelt als een integere samenwerkingspartner en we doen er beiden alles aan om dit zo te houden. Allerlei festivals, grootse events, alles wordt altijd netjes afgehandeld. Een snelle service en goed contact… Dat is Kontent Structures voor ons!”

Diverse soorten events

De tenten van Kontent Structures worden voor diverse evenementen en feesten benut. Denk hierbij aan:

 • Huwelijken
 • Concerten
 • Culinaire festivals
 • Culturele aangelegenheden
 • Personeelsparty’s

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Zo bepaalt u een tentmaat

Wij hebben het enorm gemakkelijk voor u gemaakt om uw tentmaat te bepalen. De benodigde tentmaat hangt af van twee verscheidene factoren:

 1. Hoeveel mensen verwacht u die dag/avond?
 2. Wat is de zaalopstelling die uw smaak geniet?

Zaalopstelling

De ervaren medewerkers van Kontent Structures adviseren u graag hierover. Er zijn namelijk vier verschillende zaalopstellingen beschikbaar:

 • Theater: Alle stoelen worden in rijen opgesteld.
 • Diner: Er wordt gekozen voor tafels met vier tot vijf stoelen.
 • Optreden: Verspreid door de ruimte staan hoge tafels.
 • Staand: Een grote ruimte voor een groep mensen met een podium erin.

Op onze site is een bijzondere rekenmachine om uw tentmaat te ontdekken. Hiermee berekent u hoe groot de ideale tent voor uw event is. Is het zo dat u bijvoorbeeld meer dan 300 mensen verwacht en kiest u voor een speciale dineropstelling? Voer dit in en de rekenmachine geeft als suggestie een tentmaat van 20 bij 35 meter. Of anders gezegd, een tentmaat van 700 vierkante meter.

Vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u met alle liefde verder.

De verscheidene soorten tenten van Kontent Structures

Tenten met VIP decks

Een tent met een VIP deck beschikt over een vloer van 1 tot 4 meter hoog. Op deze manier bent u in staat om uw bezoekers net wat extra’s te bieden. Geef ze een bijzonder gevoel, zoals ware VIP’s dat gewoon zijn.

Stretchtenten

Het is mogelijk om een stretchtent te kiezen en zo een mooie blikvanger te hebben. De positionering van de palen en de manier van afspannen, zorgen ervoor dat u zelf kunt bepalen welke vorm de stretchtent krijgt. De tent heeft een uitermate open en ruimtelijk karakter en dat is voor veel bezoekers heel fijn. Alle bezoekers zijn beschermt tegen zon, regen en wind.

Alu frame tenten

Wat is een aluminium tent? Een alu frame tent is een gehele solide tent. Dit heeft te maken met de steun van een aluminium frame. Een alu-tent heeft vrije overspanning. Dit houdt in dat de tent één grote ruimte vormt zonder lijnen, grote hindernissen en palen. U kunt een aluminium tent helemaal aanpassen naar uw eigen smaak.

Tenten met verscheidene etages

Dit is echt uniek in de tentenwereld! Met name bij sportevenementen zijn etagetenten reuze praktisch. Dit vanwege het feit dat u vanaf de bovenste verdieping een perfect uitzicht heeft. Het is ook perfect, wanneer u op het terrein niet voldoende ruimte heeft in de breedte. Dan gaat u toch ‘gewoon’ de hoogte in?!

Verwarmde tenten

Een lekkere verwarmde tent zorgt ervoor dat uw gasten kunnen profiteren van een aangename temperatuur. Ongeacht de diverse weersinvloeden blijven alle gasten lekker warm. Om die reden zijn de verwarmde tenten ontzettend in trek in de herfst en winter.

Pagodetenten
Ieder heeft ze wel eens gezien… de fantastische pagodetenten. Dit heeft te maken met het uitzonderlijke uiterlijk van deze feesttenten. Het typerende aan deze tent is het puntdak. Tevens bent u in staat om verscheidene pagodetenten aan elkaar te koppelen. U hoeft het niet als feesttent te gebruiken, want een pagodetent is ook bruikbaar als EHBO-ruimte of als ontvangstruimte. U huurt pagodetenten vanaf 5 stuks per afname.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts: