tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Tentenverhuur Oosterhout – Voor Feesten en Evenementen

Bent u op zoek naar een goede tent voor een groot feest of event? Dan zit u hier helemaal goed! Een opvallend groot assortiment aan tenten gekoppeld aan een ervaren team van professionals, zorgt ervoor dat u te allen tijde over de juiste tent beschikt. Van festijnen tot evenementen, van op- tot afbouw… al uw vragen met betrekking tot tenten worden beantwoord.

Waarom kiest u voor Kontent?

Wij bereiken alle plaatsen in Nederland. Van Oosterhout tot Oldenzaal, van Franeker tot Maastricht. Te allen tijde staan wij voor u klaar. Dit verbonden aan een erg ruime ervaring van 20 jaar, maakt ons een geschikte partner voor alles op het vlak van tenten. Expertise, kennis en passie, dat zijn onze waarden!

Indien u een tent huurt bij Kontent Structures, wordt uw tent netjes afgeleverd op de locatie van uw event. Dit houdt in dat uw tent wordt opgebouwd en na het event netjes wordt afgebouwd. We brengen de tent weer terug naar onze vestiging. Op deze manier bent u in staat om zorgeloos te profiteren van uw event.

Ervaring lijkt soms een ongrijpbaar begrip, maar bij Kontent Structures krijgt dit een geheel nieuwe lading. Het is zo dat wij al meer dan 20 jaar tenten verhuren. Hierdoor hebben wij al ruim 1.500 mensen geholpen aan de juiste tent. Dit zijn cijfers om trots op te zijn. En dat zijn we dan ook!

Wilt u een tent huren in Oosterhout? Dan bent u hier op de juiste plek. Bij ons heeft u de ruime keuze uit een groot aantal tenten. Kies een bepaald type tent en maak een keuze voor de juiste dimensies.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

De maten van onze tenten

Breedte: deze maten variëren van 2.75 tot 30 meter
Lengte: deze maten zijn beschikbaar in een veelvoud van 5 meter
Zijkant: de zijhoogte is beschikbaar in maten tussen de 2.50 en 4 meter

De nokhoogte van de tent is uiteraard afhankelijk van de door u gekozen breedte en zijhoogte van de tent. Feesttenten zijn te huur vanaf 100 m².

Tentmaat berekenen

Vindt u het lastig om te bepalen welke maat tent u nodig heeft? Geen nood! Voor dit probleem hebben we een zeer handige tool ontwikkeld. Met deze tool kunt u zelf zeer eenvoudig de juiste tentmaat uitrekenen. Het enige wat u hoeft te doen is in onderstaande tool in te vullen hoeveel mensen er aanwezig zijn op uw evenement, en of dit om staande of zittende personen gaat.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen.

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

Wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het aan onze experts:

Vraag het aan onze experts:

Tent huren in Oosterhout? Ontdek hier uw 8 pluspunten

Kiest u voor Kontent, dan maakt u een keuze voor een integere partner. U heeft de kans om te profiteren van een groot aantal voordelen. Wij sommen de belangrijkste voordelen voor u op:

 1. Certificaten en geoefende werknemers – Een kloppend Kontent hart en jarenlange loyale dienst is fijn, maar wij doen er alles aan op de hoogte te blijven van de recenste technieken. Wij voorzien u van kwaliteit door het personeel goed op te leiden en te kiezen voor 100% gecertificeerde materialen.
 2. Vakmanschap & deskundigheid – Al meer dan 20 jaar verzorgen we het volledige proces voor allerhande soorten tenten.
 3. Reiniging en onderhoud – Het is onze taak om u te voorzien van een nette tent. Wij maken gebruik van allerlei apparaten: onder meer zeilwasmachine en een vloeren boenmachine.
 4. Divers assortiment – Pagodetenten, feesttenten, verdieping tenten… er is van alles mogelijk.
 5. Uw wens is ons bevel – Tentenverhuur Oosterhout heeft precies wat u zoekt. Bij ons huurt u alu frame tenten, waarvan u zelf kiest hoe de tent eruit komt te zien en bovendien het formaat en huurperiode kiest.
 6. Veiligheid – Al onze tenten worden op de juiste, veilige manier verankerd waardoor onze tenten bestand zijn tegen zware windstoten.
 7. Volledige service – Van aanvraag tot afbouw, wij regelen alles voor u!
 8. Zeer functioneel – Onze tenten worden benut voor verscheidene doeleinden. Een tent huren in Oosterhout voor speciale werkzaamheden of huisvesting? U zit hier goed.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Aanvullende Informatie Over Tentenverhuur

De door u gehuurde tent wordt altijd geplaatst als vrije overspanning. Dit betekent dat er geen obstakels binnenin de tent zijn. Hierdoor kunt u 100% gebruikmaken van de ruimte in de tent. Om de tent te verankeren worden scheerlijnen en haringen van 1 meter lang gebruikt. Wanneer u de tent op een verharde ondergrond, zoals asfalt, wilt plaatsen of als u geen scheerlijn wilt zien, dan kan de tentvloer ook als verankering dienen.

Tenten kunnen worden aangesloten op bestaande panden om de gehele ruimte te vergroten en een droge oversteek te verzekeren. U hoeft zich niet druk te maken om de op- en afbouw van de tenthallen, vloeren, ijsbanen en eventuele onderbouw. Wilt u bij ons een tent huren, dan wordt alles razendsnel voor u op- en afgebouwd door het deskundige personeel van Tentenverhuur Oosterhout.

Aanvullende Tentverhuur Materialen

Behalve de tentverhuur kan Tentenverhuur Oosterhout u ook voorzien van aanvullende diensten:

 • Tentverwarming
 • Aanvullende deuren
 • Nooduitgangbordjes boven iedere deur
 • Brandblussers
 • Tenten te huur vanaf 1000 euro
 • Roldeuren

Huurperiode Tenthallen

De huurperiode die Tentenverhuur Oosterhout hanteert, is zeer flexibel. U kunt een tent huren voor een dag, weekend, week, maand of langer. Heeft u nog geen exacte huurperiode of verandert de planning tussentijds? Geen enkel probleem! Dankzij onze grote voorraad tenten is het altijd mogelijk een tenthal korter of langer te huren. Bij onze tent verhuur betaalt u altijd exact voor uw huurperiode!

Tentmaten

De breedte-, lengte, nok- en zijhoogte van de tent kan variëren tussen de 2.50 en 30 meter. Dit is sterk afhankelijk van uw wensen. Voor ieder probleem heeft Tentenverhuur Oosterhout een oplossing voorradig, daarom zit u bij onze tentverhuur altijd goed!

Van groot tot klein, van simpel tot super-de-luxe, bij Tentenverhuur Oosterhout kunt u alle soorten tenten huren. We hanteren echter wel een minimaal formaat tent van 100 m². Twijfel daarom niet over onze tentverhuur en neem direct contact met ons op via het offerte formulier of bel met 0172 – 611 990.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts: