tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Tentenverhuur Utrecht – Voor Feesten en Evenementen

Zoekt u tijdelijke ruimte om een feest of evenement in Utrecht te organiseren?
Wilt u uw gasten een onvergetelijke ervaring geven?

Of bent u als bedrijf op zoek naar een bouwtent, semipermanente huisvesting of flexibele opslagruimte?

Waar u ook een tenthal voor zoekt, bij Tentenverhuur Utrecht kunt u alle soorten tenten huren.

Tentenverhuur Utrecht verhuurt 100% gecertificeerde aluhallen in de provincie Utrecht. Dankzij onze centrale ligging zijn wij snel ter plaatse voor tentverhuur in Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Nieuwegein, Maarssen, Houten en iedere andere plaats in de omgeving van de provincie Utrecht.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

De maten van onze tenten

Breedte: deze maten variëren van 2.75 tot 30 meter
Lengte: deze maten zijn beschikbaar in een veelvoud van 5 meter
Zijkant: de zijhoogte is beschikbaar in maten tussen de 2.50 en 4 meter

De nokhoogte van de tent is uiteraard afhankelijk van de door u gekozen breedte en zijhoogte van de tent. Feesttenten zijn te huur vanaf 100 m².

Tentmaat berekenen

Vindt u het lastig om te bepalen welke maat tent u nodig heeft? Geen nood! Voor dit probleem hebben we een zeer handige tool ontwikkeld. Met deze tool kunt u zelf zeer eenvoudig de juiste tentmaat uitrekenen. Het enige wat u hoeft te doen is in onderstaande tool in te vullen hoeveel mensen er aanwezig zijn op uw evenement, en of dit om staande of zittende personen gaat.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen.

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

Wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het aan onze experts:

Vraag het aan onze experts:

Tentenverhuur Utrecht Heeft Een Passende Oplossing!

Tenten Huren voor Festiviteiten

Door de jaren heen hebben we al vele bedrijven en particulieren geholpen door tentverhuur bij feesten en evenementen. Onze tenten worden gebruikt voor onder andere de volgende festiviteiten:

 • Bruiloften
 • Culturele festivals
 • Jaarmarkten
 • Speelweken
 • Jubilea
 • Eerste paal slaan

Tenten Huren voor Werkzaamheden

Naast de vele feesten, partijen en evenementen hebben we ook organisaties geholpen met tentverhuur om de werkzaamheden van het bedrijf door te kunnen laten gaan. De volgende tenten dienen als bedrijfsoplossing:

 • Werktenten
 • Lastenten
 • Geconditioneerde tenten

Een voorbeeld hiervan zijn de tentaccommodaties die dienen als tijdelijke doorwerkvoorziening tijdens infrastructuur- en bouwprojecten of als tijdelijke huisvesting voor scholen. Bij ons kunt u een tent huren met verwarming.  Daardoor kan er altijd gewerkt worden, ook met vorst.

Bij ons huurt u een tent van minimaal 100 m² en minimaal 1000 euro. Wij hebben als tentverhuur bedrijf standaard oplossingen en maatwerkoplossingen. Wij bouwen alle tenthallen 100% op en af voor u.

Wilt u flexibel een tent huren? Met onze tentverhuur hanteren wij altijd een zeer flexibele huurperiode. U heeft daarom altijd controle over wanneer de tentcontructie wordt op- en afgebouwd.

Gaat u een tent huren, maar weet u nog niet precies voor hoe lang. Wanneer blijkt dat u de tenthal een week korter of langer nodig heeft, is dat geen enkel probleem. U huurt de aluhal zolang als u zelf wilt. Bij onze tentverhuur heeft u volledige ontzorging en flexibiliteit.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Flexibel Tentverhuur

De tentaccommodaties van Tentenverhuur Utrecht zijn zeer flexibel in zowel maat als huurperiode. De mogelijkheden in lengte, breedte en hoogte zijn vrijwel eindeloos. Standaard verhuren wij tenten tussen 2.75 en 30 meter breed. De lengtematen worden in veelvouden van 5 meter geplaatst. De zijhoogte van de tent is verkrijgbaar in 2.5, 3 of 4 meter hoogte. Voor de nokhoogte van de tent is ook altijd een passende oplossing te realiseren.

Alle aluhallen van Tentenverhuur Utrecht bouwen we als vrije overspanning. Er bevinden zich daarom geen obstakels in de tent. Hierdoor kunt u zo goed mogelijk gebruik maken van de ruimte binnenin de tenthal.

Wilt u een tent huren maar weet u nog niet wat de exacte maat van de tent moet zijn? Of bent u op zoek naar tentverhuur met een maatwerkoplossing, dan voorzien we u graag van advies. U kunt dan het beste  even met ons bellen op 0172 – 611 990. Samen bepalen we dan wat de beste oplossing is voor uw probleem.

Aanvullingen Op De Tent Huren

Tent Verhuur Inclusief Tentvloeren

Wilt u een tent huren met tentvloer? Wanneer de ondergrond van de tent niet geschikt is om te gebruiken leveren wij voor u een tentvloer. Onze tentvloeren variëren van zeer goedkoop tot heel luxueus.

Een tentvloer dient ook als verankering van de aluhal. Dit is noodzakelijk wanneer er niet met de 1 meter lange haringen verankerd kan worden. Bijvoorbeeld wanneer de tent op asfalt of een voetbalveld geplaatst wordt.

Wij stellen de ondervloer altijd 100% vlak. Dit kan zelfs wanneer het verloop van de ondergrond enkele meters betreft of de tenthal op hoogte moet worden gebouwd.

Naast de tentvloer hebben wij voor u nog diverse andere aanvullingen met betrekking tot tent verhuur beschikbaar:

 • Verwarmingsunits
 • Roldeuren
 • Tentverwarming
 • Nooduitgangbordjes
 • Extra deuren
 • Toiletvoorzieningen
 • Brandblussers

Tent Verhuur Inclusief Tentmaterialen

Hoe de tent eruit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. Wij hebben een grote voorraad tentmaterialen waaruit u kunt kiezen. Standaard zetten wij een aluminium frame neer met witte dak- en gevelzeilen. Als u de wanden wilt voorzien van een tentzeil, kan dat met zeilen die geheel wit zijn of deels transparant.

Wilt u een tent huren die er luxe uitziet? Naast zeilen verhuren we voor de luxueuze tenten ook kunststof PVC en glazen wandpanelen. De dak- en gevelzeilen vervangen we regelmatig voor transparante dak- en gevelzeilen om het geheel een nette en professionele uitstraling te geven. Ongeacht de materiaalkeuze worden er altijd 1 of meerdere wanden opengelaten.

Als u het belangrijk vindt dat het zeer koud of bijzonder warm in de tent is, dan voorzien wij u met onze tent verhuur ook van de juiste oplossing. Met behulp van speciale sandwichwandpanelen en geïsoleerde opgepompte dakzeilen hanteren wij iedere temperatuur binnenin de tent.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts: