tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Tentenverhuur Zaandam – Voor Feesten en Evenementen

Tentenverhuur Zaandam is al jaren actief in het verhuren van tenten, tentvloeren en ijsbanen in Zaandam en omgeving. Door onze centrale ligging, het uitgebreide wagenpark en deskundig personeel realiseert Tentenverhuur Zaandam iedere tijdelijke tenthal razendsnel.

U kunt een professionele tent huren voor vrijwel ieder doeleinde. Voor ieder ruimtelijk probleem vanaf 100 m² bieden wij met ons tentverhuur een oplossing, onder andere dankzij de zeer flexibele maatvoering. Ieder jaar worden de aluhallen van Tentenverhuur Zaandam veel gebruikt.

Bent u op zoek naar een geschikte tent voor een groot feest of event? Dan zit u hier zeker goed! Een speciaal groot assortiment aan tenten verbonden aan een ervaren team van professionals, zorgt ervoor dat u altijd over de juiste tent beschikt. Van festivals tot events, van op- tot afbouw… al uw vragen wat betreft tenten worden beantwoord.

Waarom kiest u voor Kontent?

Wij bereiken alle plekken in Nederland. Van Zaandam tot Oldenzaal, van Franeker tot Maastricht.Te allen tijde staan wij voor u klaar. Dit verbonden aan een zeer ruime ervaring van 20 jaar, maakt ons een goede partner voor alles op het domein van tenten. Expertise, kennis en passie, dat zijn onze pijlers!

Indien u een tent huurt bij Kontent Structures, wordt uw tent netjes afgeleverd op de locatie van uw event. Dit houdt in dat uw tent wordt opgebouwd en na het event netjes wordt afgebouwd. We brengen de tent weer terug naar onze vestiging. Op deze manier bent u in staat om zorgeloos te genieten van uw event.

Ervaring lijkt soms een ongrijpbaar begrip, maar bij Kontent Structures krijgt dit een geheel nieuwe lading. Het is zo dat wij al meer dan 20 jaar tenten verhuren. Hierdoor hebben wij al ruim 1.500 mensen geholpen aan de juiste tent. Dit zijn cijfers om trots op te zijn. En dat zijn we dan ook!

Wilt u een tent huren in Zaandam? Dan bent u hier op de juiste plek. Bij ons heeft u de ruime keuze uit een groot aantal tenten. Kies een bepaald type tent en maak een keuze voor de juiste afmetingen.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

De maten van onze tenten

Breedte: deze maten variëren van 2.75 tot 30 meter
Lengte: deze maten zijn beschikbaar in een veelvoud van 5 meter
Zijkant: de zijhoogte is beschikbaar in maten tussen de 2.50 en 4 meter

De nokhoogte van de tent is uiteraard afhankelijk van de door u gekozen breedte en zijhoogte van de tent. Feesttenten zijn te huur vanaf 100 m².

Tentmaat berekenen

Vindt u het lastig om te bepalen welke maat tent u nodig heeft? Geen nood! Voor dit probleem hebben we een zeer handige tool ontwikkeld. Met deze tool kunt u zelf zeer eenvoudig de juiste tentmaat uitrekenen. Het enige wat u hoeft te doen is in onderstaande tool in te vullen hoeveel mensen er aanwezig zijn op uw evenement, en of dit om staande of zittende personen gaat.

Bereken uw Ideale Tentmaat in 10 Seconden

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

1 Hoeveel personen verwacht u?
2 Welke zaalopstelling is van toepassing?
2

Tafels met daaromheen 4 – 5 personen.

0.75

Volledig staand publiek gericht op een podium.

1

Staand publiek met tafels verspreid door de ruimte.

1

Netjes in rijen opgestelde stoelen.

3 Bekijk onze tentmaat suggesties hieronder

Vul het aantal personen voor uw tent in. Kontent Structures maakt voor u een berekening van het aantal benodigde vierkante meters en geeft u suggesties voor geschikte tentmaten.

400 personen x = m2

Onze tentmaat suggestie:

Wellicht ook geschikt voor uw locatie:

Zijn er nog onduidelijkheden?

Vraag het aan onze experts:

Vraag het aan onze experts:

Tentverhuur voor Feesten, Evenementen en Bedrijfsoplossingen

De gehuurde tenten worden ook gebruikt tijdens minder bekende feesten en evenementen zoals bedrijfsfeesten, tentfeesten, speelweken, bruiloften of andere sport evenementen. Ook voor de exclusievere feesten en evenementen kunt u bij Tentenverhuur Zaandam VIP tenten of een luxe tent huren.

Tenthallen van tentenverhuur Zaandam worden daarnaast gebruikt voor bedrijfsdoeleinden zoals tijdelijke opslag, semipermanente huisvesting, het renoveren van boten of het doorzetten van bedrijfswerkzaamheden na calamiteiten.

Maar u kunt ook een tent huren voor het droog, wind- en vorstvrij uitvoeren van bedrijfswerkzaamheden, bij infrastructuur- bouwprojecten en als tijdelijke doorwerkvoorziening.

Wilt u een tent huren in de omgeving van Zaandam? Heeft u nog vragen? Zoekt u een maatwerkoplossing? Wij zijn u met onze tentverhuur graag van dienst. Neem contact met ons op via het offerteformulier of bel ons op 0172 – 611 990.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Aanvullende Informatie Over Tentenverhuur

De door u gehuurde tent wordt altijd geplaatst als vrije overspanning. Dit betekent dat er geen obstakels binnenin de tent zijn. Hierdoor kunt u 100% gebruikmaken van de ruimte in de tent. Om de tent te verankeren worden scheerlijnen en haringen van 1 meter lang gebruikt. Wanneer u de tent op een verharde ondergrond, zoals asfalt, wilt plaatsen of als u geen scheerlijn wilt zien, dan kan de tentvloer ook als verankering dienen.

Tenten kunnen worden aangesloten op bestaande panden om de gehele ruimte te vergroten en een droge oversteek te verzekeren. U hoeft zich niet druk te maken om de op- en afbouw van de tenthallen, vloeren, ijsbanen en eventuele onderbouw. Wilt u bij ons een tent huren, dan wordt alles razendsnel voor u op- en afgebouwd door het deskundige personeel van Tentenverhuur Zaandam.

Aanvullende Tentverhuur Materialen

Behalve de tentverhuur kan Tentenverhuur Zaandam u ook voorzien van aanvullende diensten:

 • Tentverwarming
 • Aanvullende deuren
 • Nooduitgangbordjes boven iedere deur
 • Brandblussers
 • Tenten te huur vanaf 1000 euro
 • Zeer hygiënische luxe toiletwagen voorzien van alle gemakken
 • Roldeuren

Huurperiode Tenthallen

De huurperiode die Tentenverhuur Zaandam hanteert, is zeer flexibel. U kunt een tent huren voor een dag, weekend, week, maand of langer. Heeft u nog geen exacte huurperiode of verandert de planning tussentijds? Geen enkel probleem! Dankzij onze grote voorraad tenten is het altijd mogelijk een tenthal korter of langer te huren. Bij onze tent verhuur betaalt u altijd exact voor uw huurperiode!

Tentmaten

De breedte-, lengte, nok- en zijhoogte van de tent kan variëren tussen de 2.50 en 30 meter. Dit is sterk afhankelijk van uw wensen. Voor ieder probleem heeft Tentenverhuur Zaandam een oplossing voorradig, daarom zit u bij onze tentverhuur altijd goed!

Van groot tot klein, van simpel tot super-de-luxe, bij Tentenverhuur Zaandam kunt u alle soorten tenten huren. We hanteren echter wel een minimaal formaat tent van 100 m². Twijfel daarom niet over onze tentverhuur en neem direct contact met ons op via het offerte formulier of bel met 0172 – 611 990.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts: