tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Tijdelijke Overkapping Nodig? Altijd Direct Leverbaar

Heeft uw bedrijf ruimtegebrek of zoekt u een tijdelijke overkapping om onder alle weersomstandigheden te kunnen doorwerken? Of heeft u een representatieve tent nodig voor een feest, evenement, congres, beurs of tentoonstelling? Kontent Structures heeft voor elke gelegenheid en elke situatie een flexibele, individuele en betaalbare oplossing. Met onze aluhallen huurt u de meest praktische en veelzijdige tenten die er bestaan.

Een Aluhal is voor vele doeleinden geschikt

Een Aluhal is voor vele verschillende doeleinden geschikt. Als (geconditioneerde) opslagruimte voor uw materialen en goederen, voor het wind-, regen- en vorstvrij uitvoeren van uw bedrijfswerkzaamheden, als tijdelijke overkapping van een infrastructuur- of bouwproject of als noodoplossing bij calamiteiten. Maar ook voor een feest, congres, beurs, festival, ijsbaanoverkapping, tennisbaan, paardenbak of VIP-ruimte is een stevige en flexibele Aluhal de ideale oplossing.

Een Aluhal is er in vele vormen en maten, van 100 m² tot 10.000 m². De tijdelijke overkapping is te huur in verschillende breedtematen (van 3 tot 40 meter), zijhoogten (van 2.50 tot 4 meter) en lengtematen (in veelvouden van 5 meter). De nokhoogte is afhankelijk van de breedte en zijhoogte van de tent en ligt tussen de 3 en 11 meter. Een Aluhal wordt op maat gebouwd en als vrije overspanning geplaatst. Er bevinden zich geen palen of andere obstakels in of buiten de tijdelijke overkapping. De volledige tentruimte kan benut worden voor uw bedrijfswerkzaamheden of feestelijke activiteiten. Een Aluhal is vanaf 1000 euro te huur en wij hanteren een minimale tentafmeting van 100 m².

 

De vele voordelen van een Aluhal

Aluhallen bieden vele voordelen. Deze robuuste kwaliteitstenten zijn zowel vrijstaand te plaatsen als aan te sluiten op bestaande gebouwen. De tijdelijke overkappingen kunnen zeer snel worden opgebouwd en afgebroken. Kontent Structures zorgt altijd voor een tentaccommodatie die zo veilig mogelijk is en bestand is tegen hoge windstoten. Afhankelijk van de locatie, de toepassing, het type en de afmetingen is een tentaccommodatie bestand tegen windkrachten van 80 tot wel 150 km/uur. Aluhallen zijn bovendien brandveiliger en flexibeler in te richten dan een span- of pagodetent. U bent vrij in uw huurperiode: een Aluhal kan voor een dag, een week, maand of semipermanent worden gehuurd.

De gehuurde Aluhal wordt altijd opgebouwd door de vakmensen van Kontent Structures, waarbij er sprake is van een aluminium frameconstructie met witte dak- en gevelzeilen van gecertificeerd brandvertragend pvc-doek. De tent wordt geheel naar uw wensen opgebouwd. Zijwanden van zeil zijn de eenvoudigste oplossing, waarbij de mogelijkheid bestaat om wanden open te laten. U kunt ook kiezen voor pvc en glazen wandpanelen, isolerende sandwich wandpanelen, replica glazen wandpanelen raamzeilen die veel daglicht doorlaten en chique, transparante French Windows raamzeilen.

Een volledig ingerichte tijdelijke overkapping inclusief vloer

Tijdelijke Overkapping Verhuur

Een Aluhal is niet compleet zonder een goede en sterke systeemvloer. De vloer wordt door de professionele medewerkers van Kontent Structures altijd waterpas en op hoogte gesteld. Vloerframes kunnen uitstekend als tentvloer worden gebruikt of u kunt er een comfortabele deklaag als tapijt of zeil overheen leggen. Een Aluhal kan ook worden voorzien van een strakke en mooie cassettevloer of een stijlvolle framevloer.

Een tentvloer staat als een huis en kan als directe verankering voor de tijdelijke overkapping dienen. Een tentvloer zorgt voor een stabiele en droge ondergrond. Er is een tentvloer voor elk doel en elke uitstraling. Als podium voor optredens, als vloer voor feesten, partijen en bruiloften, als ondergrond voor een kunstijsbaan in de stad en als terras en loopvloer tijdens een evenement of festival. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De Aluhal wordt volledig ingericht opgeleverd, geheel afgestemd op uw wensen en bedrijfsbehoefte. Op de vloer kan tapijt(tegels), zeil, Bankirai tegels, een sportvloer of andere vloerbedekking worden aangebracht. U huurt desgewenst een Aluhal inclusief (nood)deuren, tentverwarming, tl-verlichting, nooduitgang bordjes, brandblussers, toiletvoorzieningen, conditionering, alarminstallatie, dakgoot en/of automatische roldeuren.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

  • 20 Jaar Ervaring
  • 100% Gecertificeerd
  • Inclusief Op- en Afbouw
  • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Een tijdelijke overkapping voor opslag, werkzaamheden en huisvesting

Kontent Structures heeft voor iedere gelegenheid of situatie een ruimtelijke oplossing. Een opslagtent geeft extra ruimte bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Met een tijdelijke overkapping op locatie die volledig afsluitbaar is, beschermt u optimaal uw materialen en goederen. Een semipermanente opslag- of huisvestingstent is een uitkomst als u in tijden van seizoendrukte of snelle bedrijfsgroei extra ruimte nodig heeft. Voor op- en overslag, maar ook als tijdelijke winkel- of productieruimte, showroom of hangar.

Een tent huren is één, een tent met de juiste temperatuur realiseren is twee. U kunt een geconditioneerde en volledig geïsoleerde tent huren en daarbij de temperatuur geheel zelf bepalen. Dat is van groot belang als u de tent als gekoelde of verwarmde op- en overslagruimte voor uw producten wilt gebruiken. Het is ook een belangrijk criterium bij het realiseren van tijdelijke huisvesting, als temporaire werkruimte, aula, bedrijfskantine of showroom.

Door een werktent te huren, schenkt u uw medewerkers een vorst-, wind- en regenvrije werkplek. U kunt hierdoor onder alle weersomstandigheden uw werkzaamheden voortzetten. Of u nu bezig bent met grond- en kabelwerkzaamheden, beton-, straal-, las- en coatingwerkzaamheden, het opknappen van boten of het aanleggen van vijvers en zwembaden. Er kunnen ook grote, volledig afsluitbare bouwtenten worden gehuurd om de continuïteit van infrastructurele en bouwprojecten te kunnen garanderen.

Een tijdelijke overkapping kan tevens dienst doen als noodonderkomen tijdens calamiteiten als een brand, ongeval, explosie of natuurramp. Er is in deze gevallen snel een tijdelijke ruimte nodig voor opvang, verblijf en hulpverlening. Kontent Structures kan 24 uur per dag snel ter plaatse zijn en een passende oplossing bieden. Een noodtent is zo opgebouwd en kan van alle noodzakelijke voorzieningen worden voorzien. De noodhuisvesting biedt rust en privacy en voorkomt verdere escalatie.

Een onvergetelijk feest of bijeenkomst in een Alutent

Een professionele en gecertificeerde Alutent bezorgt u een onvergetelijk feest, jubileum, festival, sportevenement, bedrijfsborrel, congres of beurs. U creëert binnen korte tijd een comfortabele ruimte met de juiste temperatuur en voorzieningen. U bent voor het succes van uw feest of evenement niet langer afhankelijk van het weer of een specifieke locatie. U kunt de brandveilige en stormbestendige feesttent bovendien geheel naar eigen inzicht en stijl inrichten.

Kontent Structures heeft verschillende feesttentpakketten die op maat zijn samen te stellen. Tijdelijke overkappingen van 100 m2 tot 3.000 m2 met een vrije overspanning. Van een eenvoudige feesttent die veel gebruikt wordt bij bruiloften, bedrijfsfeesten en feestjes en jubilea van clubs en verenigingen tot een standaard feesttent die ook bij presentaties, beurzen, carnaval en kermis zijn dienst bewijst. Van een luxe feesttent uitgevoerd met pvc of glas wandpanelen en een 100% waterpas gestelde tentvloer tot een 5-sterrentent met glazen wandpanelen en transparante dak- en gevelzeilen, waarmee u op een bedrijfsfeest, bij een opening of bij een tijdelijke ijsbaan een zeer goede indruk op uw gasten maakt.

Een evenemententent van Kontent Structures is niet alleen gerieflijk en flexibel in gebruik, maar heeft ook een representatieve en smaakvolle uitstraling. Het is reden waarom deze tent populair is bij congressen, beurzen, seminars, voorstellingen, concerten, dancefeesten, sportevenementen, bedrijfsopeningen en het slaan van een eerste paal bij bouwprojecten. Er zijn speciale festivaltenten van 100 tot 10.000 m2 en VIP-tenten tot 2.500 m2 waarin u uw eigen huisstijl kunt aanbrengen.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

  • 20 Jaar Ervaring
  • 100% Gecertificeerd
  • Inclusief Op- en Afbouw
  • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts: