tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons
volgende

Tijdelijke Werkruimte en Bedrijfsruimte Na Brand bij Verweij Houttechniek

Op 17 oktober 2013 legde een grote brand één van de bedrijfshallen in de as bij Verweij Houttechniek te Woerden. Verweij Houttechniek is toonaangevend in productie van houten kozijnen, ramen, deuren en prefab voor renovatie- en nieuwbouwprojecten.

De directie van Verweij ging na de brand erg daadkrachtig te werk en na zeer vlot overleg kreeg Kontent Structures opdracht om verschillende tijdelijke aluhallen te plaatsen om de bedrijfsvoering zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen.

Binnen een week na de brand kon Verweij Houttechniek een grote opslagtent, voorzien van automatische roldeur, in gebruik nemen. Hierin kunnen de orders gereed product droog en verwarmd worden opgeslagen.

Tussen de bestaande bedrijfshallen in werd tevens een overkapping geplaatst van ruim 400 m2 waardoor producten en halffabricaten droog kunnen worden getransporteerd van en naar de productielijnen in de verschillende panden. Deze op maat gemaakte tijdelijke werkruimte is voorzien van automatische roldeuren en een zijwandhoogte van ruim 4 meter zodat het vele vrachtverkeer nog steeds via de overkapping de achterzijde van het terrein kan bereiken.

De nieuwbouw is inmiddels in volle gang en naar verwachting zal de nieuwe bedrijfshal al voor de zomer van 2014 geheel in bedrijf zijn.