tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Stormbestendige Doorwerktent

Doorwerktent Huren NoorwegenWindstoten, neerslag, kou, vorst en elke combinatie hiervan kan uw werkplanning volledig in de war schoppen. Regelmatig hebben we bouwbedrijven aan de telefoon die door willen werken ondanks het weer.

Ondanks de temperatuur en sterke windstoten. Ze zoeken een warme, veilige en afsluitbare omgeving waar hun medewerkers in alle rust de werkzaamheden uitvoeren en het bouwproject afronden.

Met een doorwerktent kunt u doorwerken ongeacht het weer. U heeft geen enkele last meer van vorst, wind of neerslag die uw planning in de war brengt. Wij garanderen dat onze doorwerktenten zelfs de zwaarste stormen weerstaan!

Hiermee is uw planning veiliggesteld en lopen medewerkers geen risico door harde wind of vorst. Sterker nog, iedereen werkt sneller in een volledig afgesloten en verwarmde omgeving.

Afmetingen DoorwerktentenDoorwerktent Huren

Doorwerktenten zijn in breedte maten van 5 tot 40 meter te huur. Alle lengte maten zijn mogelijk, in veelvouden van 5 meter.

Zijhoogten van de bouwtenten zijn beschikbaar in 2.30, 3 en 4 meter. De nokhoogte varieert tussen de 3 en 11 meter afhankelijk van de zijhoogte en breedte maat van de tent. Wij hanteren een minimale tentafmeting van 100 m2.

Een doorwerktent voor de bouw wordt altijd geplaatst als vrije overspanning. Dit houdt in dat de tent een open geheel is zonder obstakels binnen in de tent of scheerlijnen buiten. U kunt dus 100% gebruik maken van de ruimte binnen en buiten de tent.

Voor doorwerk tent verhuur bent u op de juiste website. Een stormbestendige tent huren? Dit kan! Kontent is u graag van dienst.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Doorwerktenten worden verdeeld in 2 soorten tenten:

Bouwtenten. Deze tenten worden met name gebruikt voor (zeer) grote projecten zoals

 • Bouwprojecten met spoed
 • Betonbouw, wegenbouw en nieuwbouw
 • Infrastructuur projecten

Werktenten. Deze tenten worden met name gehuurd voor kleine en middelgrote projecten zoals

 • Doorwerkvoorziening bij slecht weer
 • Beton, straal- en coatingwerkzaamheden
 • Opknappen van boten
 • Kunststof toepassingen
 • Zwembaden en vijvers

Een stormbestendige tent is erg belangrijk bij projecten die binnen een bepaalde tijd af moeten zijn. Storm bestendige tenten zijn te huur bij Kontent. Bij bouwen de door werktent op en af.

Voor een doorwerktent huren bent u bij Kontent aan het goede adres!

Op- en Afbouw Doorwerktent HalDoorwerktent - Opslagtent

Wij bouwen altijd de volledige doorwerktent voor u op- en af. Dit doen we met een professioneel gecertificeerd team op een zeer veilige manier.

Hierdoor garanderen wij dat de door werk tent altijd blijft staan. Ook tijdens de heftigere windstoten en stormen.

Dit betekent echter wel dat de tent niet standaard verplaatsbaar is. Op aanvraag wordt een doorwerktent wel verplaatsbaar gemaakt, maar dit is vrijwel alleen interessant wanneer de tent langer dan enkele weken nodig is.

Als u de doorwerk tent korter dan enkele weken wilt huren dan breken wij de tent af en bouwen deze opnieuw op. Daarom moet u bij de doorwerktenten verhuur service zijn van Kontent Structures.

Een doorwerk tent in België nodig? Dan bent u bij Kontent aan het goede adres!

Certificeren Doorwerktenten

Alle doorwerktenten zijn individueel gecertificeerde aluhal. Dit betekend dat deze aan de hoogste normen voldoen op het gebied van stevigheid, stabiliteit en brandveiligheid.

Daarnaast zijn de doorwerktenten stormbestendige tenten. Daarnaast is het dak van de tent is een stormbestendige overkapping.

Meer informatie over de certificeren van onze doorwerktenten kunt u vinden op de certificering pagina.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts: