tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Trouwen in een Tent? Huur uw Bruiloft Tent bij Kontent

Wilt u een unieke bruiloft organiseren? Omdat u zelf gaat trouwen of als weddingplanner voor het bruidspaar? De locatie van uw bruiloft bepaalt voor een groot deel de sfeer en beleving op die dag. Tent huren bruiloft? Een trouwtent huren kan voor u de ideale oplossing zijn! Wilt u graag precies uw eigen trouwlocatie en de aankleding daarvan bepalen? Dan is trouwen in een  bruiloft tent de perfecte keuze.

Kontent Structures biedt trouwtenten aan die uw exclusieve droombruiloft uit laten komen. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende bruiloft tenten. Stevige feesttent huren bruiloft? Al onze tenten zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Heeft u al een mooie locatie in gedachte en wilt u een bruiloft tent huren? Wij plaatsen de tent op locatie naar wens. Daarnaast is het mogelijk om de tent naar uw eigen smaak in te richten.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Trouwen Tent Huren – Waarom een bruiloft tent huren bij Kontent Structures?

Kontent Structures is een expert op het gebied van evenementen. Wij hebben 20 jaar ervaring in het verhuren van bruiloft tenten. Hierdoor weten wij als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van klanten die gaan trouwen in een tent.

Een bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Tent huren bruiloft? Kontent Structures helpt u graag om uw trouwdag nog exclusiever onvergetelijker te maken. Bij ons kunt u met een gerust hart een trouwtent huren.

Als u bij ons een bruiloft tent huurt, profiteert u daarnaast van de volgende voordelen:

 • 20 jaar ervaring op het gebied van tenten verhuur
 • Verzekerd van een bruiloft tent van hoge kwaliteit
 • Verschillende maten trouwtenten
 • Zeer snelle op- en afbouw
 • Bruiloft tenten worden op iedere locatie geplaatst
 • Extra services naast bruiloft tenten verhuur
 • Aanvullingen op bruiloft tenten verhuur

20 jaar ervaring op het gebied van tenten verhuur
Dankzij onze jarenlange ervaring zowel in binnen- als buitenland hebben wij ons uitgebreid in innovatie, ontwikkeling en productie van tentmaterialen en vloeren.

Verzekerd van trouwen in een tent van hoge kwaliteit
Wij bieden gegarandeerd professionele bruiloft tenten van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten zijn gemaakt van stevige materialen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze zeer brandveilig.

Verschillende maten trouwtenten
Wilt u graag een kleine of een grote bruiloft tent? Wij bieden verschillende tenten en ook verschillende maten. Feesttent huren bruiloft, maar vindt u niet wat u zoekt? Dan horen wij dit graag. Het is namelijk altijd mogelijk om een trouwtent geheel op maat te maken naar uw wensen en eisen. U dient er wel rekening mee te houden dat onze bruiloft tenten geschikt zijn voor exclusieve bruiloften en niet voor een budgetoplossing!

Zeer snelle op- en afbouw
Professionele vakmannen bouwen in een zeer kort tijdsbestek de bruiloft tenten op en af. Hierbij moet u denken aan 1 dagdeel tot 2 dagen om de tent op te bouwen, maar ook om de tent weer af te bouwen. Dit ligt wel aan de grootte van de bruiloft tent.

Bruiloft tenten worden op iedere locatie geplaatst
Heeft u een locatie in gedachte waar u uw bruiloft wilt houden? Aan een rivier, op het strand of in de polder? Wij plaatsen de bruiloft tent op uw droomlocatie.

Extra services naast bruiloft tenten verhuur
Daarnaast biedt Kontent Stuctures u extra services. Wilt u graag dat de bruiloft tent prachtig wordt aangekleed? Maar weet u niet het juiste bedrijf hiervoor? Dan huren wij een externe partij voor u in die de tent inricht naar uw smaak.

Aanvullingen op bruiloft tenten verhuur
Tent bruiloft huren met aanvullingen? Uiteraard bieden wij diverse aanvullingen naast bruiloft tenten verhuur. Komt er een band en wilt u graag een podium? Toiletten nodig of misschien tentverwarming? Deze spullen (en meer) hebben wij tot onze beschikking en plaatsen wij als u dit wenst.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Waarom trouwen in een tent?

Trouwen in een tent geeft u zoveel rust en vrijheid. In één tent heeft u de mogelijkheid om alles te organiseren. De trouwceremonie, lunch, de trouwreceptie, het diner gevolgd door het trouwfeest. Zo hoeft u zich niet te haasten naar elke locatie of fotoshoot en geniet u rustig van uw bruiloft en van elkaar. Als u het trouwfeest in een tent houdt bent u ook niet aan sluitingstijden gebonden.

Het grootste voordeel is dat een tent op iedere locatie te plaatsen is. Elkaar ontmoet op een specifiek strand? Dan is het mogelijk de bruiloft tent op het desbetreffende strand te plaatsen. Echte natuurliefhebbers? Wij plaatsen de bruiloft tent in dat stukje natuur waar jullie elkaar het ja woord willen geven. Een trouwfeest in een tent op het strand of in de natuur zijn ook de meest onvergetelijke trouwfeesten.

Als laatste heeft u de optie om zelf te bepalen hoe groot de bruiloft tent wordt. Bij ons huurt u een tent van minimaal 100 m² en minimaal 1.000 euro. Een vaste locatie heeft ook een vast oppervlakte. Met een tent bent u zeer flexibel in het aantal vierkante meters.

Vloeren Aluhal

Uw aluhal bruiloft tent maakt u helemaal compleet met een mooie vloer. Het is mogelijk om te kiezen uit 2 soorten vloeren.

 • Vloerframes
 • Cassettevloer

Vloerframes. Dit zijn vloeren met een robuuste uitstraling. Daarnaast zijn deze vloeren sterk en flexibel en worden ze altijd waterpas gesteld. Het is ook mogelijk ze op hoogte te stellen. Gebruik deze vloerframes direct als tentvloer of laat er een tapijt overheen leggen voor een elegantere uitstraling.

*Vloerframes moeten met een heftruck geplaatst worden.

Een cassettevloer. Liever een strakke en stijlvolle uitstraling? Dan zijn cassettevloeren de juiste keuze. De vloerdelen worden 100% waterpas gesteld en zijn gemakkelijk schoon te maken. Het is mogelijk om deze vloeren direct als tentvloer te gebruiken en om er tapijt overheen te doen.

Aanvullingen op bruiloft tenten verhuur

Viert u uw bruiloft op een winterse dag en moet de tent een aangename temperatuur hebben? Komt er overdag of ‘s avond een band spelen en moeten ze een speciale plek in de tent krijgen? Geen toiletten in de buurt? Geen zorgen. Kontent Structures verzorgt de volgende aanvullingen voor aluhal en pagode bruiloft tenten:

 • Tentverwarming
 • Kunststof zijwanden
 • Deuren
 • Glaswanden
 • Podium
 • Toiletwagen
 • Nooduitgang bordjes en brandblussers

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts:

Maten bruiloft tenten

Wij bieden aluhal trouwtenten in verschillende maten. Onderstaand geven wij u meer informatie hierover.

Formaat Aluhal

U huurt een tent van minimaal 100 m² en minimaal 1000 euro. Ze zijn te huur in verschillende breedte maten van 2.75 tot en met 30 meter. De zijhoogte is 2.50, 3 of 4 meter. Alle lengte maten zijn mogelijk in veelvouden van 5 meter. De nokhoogte varieert tussen de 3 en 11 meter afhankelijk van de zijhoogte en breedte maat van de tent.

Heeft u niet de juiste maat gevonden? Neem contact met ons op. Het is namelijk altijd een optie om een aluhal bruiloft tent geheel op maat te maken naar uw wensen en eisen.

Bruiloft in tent – Vergunning

In de meeste gevallen moet u in bezit zijn van een vergunning om een trouwtent te mogen plaatsen. Wij raden u aan om bij de desbetreffende gemeente navraag te doen naar uw gewenste locatie en de regels die daar aan gebonden zijn.

Ook is het belangrijk om te vragen aan de gemeente of de locatie, die u heeft uitgekozen, gebruikt mag worden als trouwlocatie. In veel gemeenten mag je buiten trouwen, maar het is verstandig dit voor de zekerheid na te vragen.

Houdt er ook rekening mee dat een aanvraag procedure lang duurt. Dien op tijd, minimaal 3 maanden van te voren, uw aanvraag in. Er zijn ook weddingplanners die al beschikken over vergunningen.

Kontent Stuctures geeft u graag meer advies over vergunningen aanvragen. Neem direct contact met ons op.

Veelgestelde Vragen

Ik wil graag trouwen in een tent. Welke tenten verhuurt Kontent Structures als trouwtent?
Wij hebben prachtige Aluhallen en Pagodetenten in verschillende maten in ons aanbod, die wij verhuren als trouwtent. Tent huren trouwfeest? Ook voor tentenverhuur trouwfeest moet u bij Kontent Structures wezen. De tenten zijn niet alleen geschikt voor trouwen, bruiloft recepties en etentjes. Ze zijn ook uitermate geschikt als locatie voor trouwfeesten.

Is het mogelijk om de bruiloft tent te plaatsen op locatie naar wens?
Kontent Structures plaatst de bruiloft tent op iedere locatie. Mocht de ondergrond ongelijk zijn, dan wordt er een speciale onderbouw geplaatst zodat de tent overal waterpas is.

Ontvang binnen 24 uur een Vrijblijvende Offerte

Daarom Kontent:

 • 20 Jaar Ervaring
 • 100% Gecertificeerd
 • Inclusief Op- en Afbouw
 • Assortiment Vrijwel Altijd Direct Leverbaar

Liever persoonlijk contact?

Vraag het aan onze experts:

Bel onze experts: