tentenverhuur voor evenementen, werk, opslag en tijdelijke huisvesting
Offerte aanvragen
Ik heb een vraag
Bel mij terug
Email
Facebook
Bericht ons

Veiligheid

Veilig werken en gezonde werknemers voorkomen ongevallen op de werkvloer. Bij Kontent Structures hechten we veel waarde aan kwalitatieve dienstverlening en veilig werken met de voornaamste doelstelling om het aantal bedrijfsongevallen op de nullijn te houden.  

Veiligheid op de werkvloer

Tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden worden er diverse veiligheidsmaatregelen getroffen door de medewerkers van Kontent Structures.
Door middel van de juiste training en opleiding van de medewerkers én communicatie tussen de medewerkers worden eventueel voorkomende veiligheidsrisico`s operationeel ondervangen en opgelost.

Medewerkers

Alle medewerkers van Kontent Structures zijn individueel (o.a.) VCA gecertificeerd en aanvullend uitstekend op de hoogte van ons beleid omtrent veilig werken.

Naast gecertificeerd en bewust personeel is het welzijn van de medewerkers ook erg belangrijk om ongevallen te voorkomen. Bevlogen medewerkers zijn scherp en alert, zien onjuistheden en zorgen ervoor dat eventuele ongevallen voorkomen worden. Een gezonde werkdruk, een sociaal karakter en een goede verstandhouding tussen het management en de medewerkers (onderling) zorgen ervoor dat de werknemers van Kontent Structures met een fijn gevoel naar hun werk gaan.

Ieder jaar worden de veiligheidsresultaten gepresenteerd aan het volledige team. Deze presentatie houdt iedereen scherp en zorgt voor een verhoogd bewustzijn omtrent veiligheid.

Certificeringen

Als professioneel tentverhuurbedrijf zijn we uiteraard in het bezit van de nodige certificeringen. Daarnaast werken we bij Kontent Structures alleen met veilige en gecertificeerde materialen.

VCA* Certificering

VCA* is een veelzijdig veiligheidsprogramma voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Het VCA programma zorgt ervoor dat het aantal ongevallen wordt geminimaliseerd, en in het geval van Kontent Structures bevindt de ongevallenstatistiek zich al vele jaren op de nullijn.

Kontent Structures is als bedrijf in bezit van het VCA certificaat. Aanvullend zijn alle medewerkers individueel ook in bezit van een VCA certificering.

Wanneer u kiest voor Kontent Structures, kiest u voor veiligheid. Niet alleen wegens certificeringen, maar bovenal omdat onze medewerkers zich bewust zijn van het behoud van hun gezondheid en die van de omgeving.

ISO 9001 Certificering

ISO 9001 is een kwaliteitsmanagementsysteem dat eisen stelt aan bedrijven via een internationale norm. Kontent Structures is ISO 9001 gecertificeerd en werkt er structureel aan om het management van onze bedrijfsprocessen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Lees meer informatie over onze certificeringen op de pagina ‘Certificeringen Kontent Structures’.